Ita stuurde weer wat foto’s van Wolk die zo te zien erg gelukkig is. Ze heeft een tijdje geslapen, maar bleek toch trek te hebben in een lekker hapje.


23 februari
Mieke heeft vandaag een egel binnengekregen. De familie Groeneveld woont niet ver bij haar vandaan en vindt wel vaker egels. Nu ook weer. De egel was al een paar dagen in de tuin geweest om te eten. Gisteren wilde de egel niet eten en ze hoorden een pruttel.
De egel heet Minoes , is dus een vrouwtje en weegt 748 gr.
Mieke heeft 11 teken verwijderd waaronder een aantal lekkere dikke. Ze heeft zo’n vermoeden dat de egel uit haar winterslaap is gehaald door het vele snoeien in de parken.

6 februari:
Barry Badpak lag vanmorgen dood in zijn hok.

3 februari:

Wolk zit nu bij Ita in de tuin. Ze waggelt als een echte egeldame door de klimop en andere bladeren.Eet lekker smakkend van insekten en andere lekkernijen die ze tegenkomt.

Ze heeft een prachtige egelvilla ter beschikking, maar prefereert toch haar reismandje waar ze al dagenlang in woonde op de opvang omdat ze van de stress haar pootjes kapot liep.

Vanwege dat ronddraaien toen ze in de opvang zat,was Ita met haar naar de dierenarts gegaan, hij kon geen medische afwijkingen vinden hiervoor, maar het zag eruit als een gekooid dier dat graag vrijheid wilde. Gelukkig voor Wolk dat ze nu weer gelukkig kan zijn.