26 februari

Plox is naar een gesloten tuin in Gouda gebracht.

25 februari

Tommie is vanuit een gesloten tuin teruggebracht naar de opvang.

24 februari

Doutzen is met een gewicht van 1035 naar een gesloten tuin in Zoetermeer verhuisd.

22 februari

Door de dierenambulance Woerden is Prik binnengebracht, een mannetje van 541 gram. Hij is waarschijnlijk gestoord tijdens zijn winterslaap.

Vanuit Bergschenhoek is door een particulier Stephan naar de opvang gebracht. Hij was tot twee keer toe in de sloot gevallen. Hij weegt 601 gram en is wat mager.

20 februari

Egelmeisje Green is vandaag naar de opvang gebracht door een particulier uit Waddinxveen. Ze liep al pruttelend over straat. De mensen die haar gevonden hebben gaan wat extra rondjes lopen in de buurt waar ze gevonden is om te controleren of er geen eventuele nestgenootjes rondlopen.

19 februari

Vandaag is Donsje binnengekomen. Zij werd door een mevrouw uit Voorburg gestoord in haar slaap.

16 februari

Snoetje is vannacht overleden.

14 februari

Cootje is helaas overleden.

6 februari

Vanmiddag is door een inwoner van Zoetermeer een egel binnen gebracht, die was gevonden door zijn dochter in Ammerstol. Toen zij hem vond had de egel een snotneus en hoorde zij hem pruttelen. Het is een mannetje van 377 gram en hij heeft de naam Blom gekregen.

5 februari

Vanmorgen opgehaald in de wijk Oosterheem: Gizmo, een egel van 650 gram. Hij (of zij; geslacht nog onbekend) was vorige week al van straat gehaald omdat hij bloed aan zijn bekje had en dus mogelijk aangereden was. Gelukkig gaat het daarmee goed, maar het egeltje blijkt ook schurft te hebben.

Vanmiddag is door een particulier egel Furie binnengebracht, een mannetjesegel van 579 gram. Hij scharrelde al een tijdje rond in een tuin in de wijk Meerzicht.