donderdag 31 maart 

Sweetie is geëuthanaseerd.

Bibi (vrouwtje, 974 gram) is naar een gesloten tuin in Oegstgeest gebracht.

Woensdag 30 maart

Moppie (mannetje, 601 gram) is door een particulier uit Alphen aan den Rijn naar de opvang gebracht.

Jaws (mannetje, 1270 gram) is vandaag naar een gesloten tuin verhuisd.

Vanavond is Bolleboos (vrouwtje, 888 gram) naar een open tuin in Benthuizen gebracht.

Maandag 28 maart

Yumi is overleden.

Binky is vorige maand ontsnapt. Toen het zo stormde, is de schutting kapot gewaaid en heeft hij de benen genomen. De tuin grenst aan het Westerpark.

Chloe is geëuthanaseerd. Ze had een heel slecht gebit.

Zondag 27 maart

Max, Wimmel en Nissa zijn overleden.

Vanavond zijn Dushi (vrouwtje, 1035 gram) en Nala (vrouwtje, 660 gram) naar een gesloten tuin in Leiden gebracht.

Zaterdag 26 maart

Calimero (mannetje, 491 gram) is op een stoep in Woerden gevonden met een toefje gras op zijn kopje. Hij is door de dierenambulance Woerden naar de opvang gebracht.

Ook Sweetie (mannetje, 599 gram) is door de dierenambulance Woerden gebracht. Hij is gevonden in Nieuwegein, in het zonnetje. Sweetie is sterk vermagerd en er zitten vliegeneitjes bij zijn staartje.

Door de dierenambulance Leiden is Harley (vrouwtje, 504 gram) gebracht. Ze is gevonden in Leiden. Harley is sterk vermagerd.

Vrijdag 25 maart

Pinokkio is vannacht overleden.

Door de dierenambulance Woerden is Wigge (mannetje van 615 gram) naar de opvang gebracht. Hij is gevonden in Nieuwegein.

Leona is overleden.

Aagje (vrouwtje 1010 gram) is naar een open tuin in Gouda verhuisd. Ze zit nu in de villa die je op de foto hiernaast ziet.

egel villa gouda

Donderdag 24 maart 

Puk (vrouwtje, 1019 gram) is vanmiddag naar een open tuin in Capelle ad IJssel gebracht. 

Woensdag 23 maart 

Flupke (mannetje, 581 gram) is vanmiddag opgehaald uit een gesloten tuin.

Guusje (vrouwtje, 582 gram) is gevonden bij de Bisschopsberg in de wijk Meerzicht en door een particulier naar de opvang gebracht.

Rebecca is overleden.

Abby (mannetje, 1196 gram) is  gevonden in de wijk Rokkeveen en door een particulier naar de opvang gebracht. Hij heeft een wond op zijn rug.

Dinsdag 22 maart 

Bumba (mannetje, 424 gram) is door een particulier uit Nieuwekerk a/d IJssel naar de opvang gebracht. Hij was uitgedroogd en ondervoed. Bumba is aan het einde van de dag helaas overleden.

Yumi (vrouwthem 245 gram) is opgehaald bij het Kooienswater in de wijk Meerzicht. Ze is te klein en uitgedroogd.

Maandag 21 maart 

Aan het einde van de middag is Rebecca (vrouwtje, 191 gram) door de dierenambulance naar de opvang gebracht. Ze komt uit Leiden.

Melyn is vanavond overleden. 

Zondag 20 maart 

Nissa (vrouwtje, 494 gram) is gebracht door een particulier. Ze is gevonden in Alphen aan den Rijn. Nissa is sterk vermagerd, uitgedroogd en heeft schurft.

Donderdag 17 maart 

Mario (mannetje, 656 gram) is ondervoed, uitgedroogd en heeft schurft. Hij is gebracht door de dierenambulance Alphen aan den Rijn.

Antonio (mannetje, 515 gram) is gebracht door de dierenambulance Woerden. Hij is gevonden in Kamerik. Antonio is ondervoed, onderkoeld, uitgedroogd en heeft vlooien.

Woensdag 16 maart 

Max (mannetje, 585 gram) is ondervoed, uitgedroogd en heeft schurft. Hij is gevonden aan de Haverakker in de Zoetermeerse wijk Seghwaert.

Leona (vrouwtje, 574 gram) is gebracht door de dierenambulance Leiden. Ze is gevonden in Warmond. Leona is ondervoed en uitgedroogd.

Dinsdag 15 maart 

Saartje (vrouwtje, 1196 gram) komt uit Rozenburg. 

Maandag 14 maart 

Door de dierenambulance Woerden is Wimmel (mannetje, 440 gram) gebracht. Hij is gevonden in Linschoten.

Zondag 13 maart 

Melyn (vrouwtje, 709 gram) is gevonden in de zon in een tuin in Leiden. De dierenambulance Leiden heeft haar naar de opvang gebracht.

Zaterdag 12 maart 

Pinokkio (vrouwtje, 508 gram) zat al de hele dag stil midden op een grasveld in Noordwijk en is door de dierenambulance Leiden gebracht.

Vrijdag 11 maart 

Bennie (mannetje, 372 gram) is gevonden in Stompwijk en door een particulier naar de opvang gebracht. Hij ‘lag lekker in het zonnetje’. Bennie is wat ondervoed.

Gevonden in Nieuwgein en door de dierenambulance Woerden naar de opvang gebracht: Jolijntje (vrouwtje, 550 gram. Ze was flink ondervoed en steenkoud. Jolijntje is later op de dag overleden

Woensdag 9 maart 

Bo (vrouwtje, 824 gram) en Pepper (mannetje, 665 gram) zijn vanochtend naar een gesloten tuin in Zevenhuizen gebracht.

Dinsdag 8 maart

Door de dierenambulance Den Haag is Nostradames (mannetje, 631 gram) naar de opvang gebracht. Zij hadden hem opgehaald in Nootdorp. Nostradames heeft een paar flinke teken, wat vlooien en vliegeneitjes. Hij dankt zijn naam aan het feit dat het vandaag internationale vrouwendag is.

Maandag 7 maart

Bodhi (656 gram) is opgehaald in winkelcentrum Buytenwegh (Den Brabanderhove) in Zoetermeer. Bodhi heeft een pruttel, is te mager en hoort nu niet rond te lopen. Hij of zij moet slapen met deze koude nachten.