Woensdag 30 november

Spike Lee (man, 220 gram) isgebracht door de dierenambulance Alphen aan den Rijn. Hij is te klein voor de tijd van het jaar.

Paula (vrouw, 475 gram) is gebracht door een particulier uit Voorschoten. Ze is wat te klein.

Fox (vrouw, 257 gram) is gebracht door de dierenambulance Alphen aan den Rijn. Ze heeft schurft

Bamboe (man, 278 gram) isgebracht door de dierenambulance Woerden. Hij is gevonden in Reeuwijk. Bamboe was uitgemergeld en ijskoud. Hij is al snel na aankomst overleden. 

Ventje (man, 315 gram) is aan komen lopen bij een vrijwilliger in Gouda. Hij is mager. Dit is waarschijnlijk het egeltje dat al ruim een week vieze mest naast het voerbakje achterlaat.

Dinsdag 29 november

Dinand (man, 365 gram, maar hoort zwaarder te zijn) is gevonden in Alphen aan den Rijn. Hij is gebracht door een particulier. Dinand is schimmelig en schurftig.

Cracker (vrouw, 342 gram) is gebracht door een particulier uit Nieuwerkerk aan den IJssel. Het is een mager egeltje

Maaike is overleden.

Bloody Mary (303 gram, geslacht onbekend) is door de dierenambulance Woerden gebracht. De egel is erg onderkoeld, nat en ondervoed en heeft een ontstoken en ontvelde wond van 1,5 cm op de rug. De egel is naar de dierenarts gebracht. Omdat de wond te groot was, is hij/zij geëuthanaseerd. 

Shadow is overleden.

Said (man, 362) komt uit Oegstgeest en is gebracht door dezelfde persoon die ook Didi en Stefanie heeft gevonden. Het is een mooi egeltje, maar hij is te klein voor de aankomende koude nachten.

Maandag 28 november

Shadow (vrouw, 182 gram) is gevonden in de wijk Meerzicht en door een particulier gebracht. Zij vond Shadow op haar schoen, alsof ze om hulp vroeg. Shadow is te klein, ze is ijskoud en heeft vlooien.

Vlegel is helaas geëuthaniseerd in verband met een nare breuk in zijn rechterachterpoot.

Zondag 27 november

Amy (vrouw, 497 gram) en Jelle (vrouw, 577 gram) komen uit Voorschoten. Amy is dun bestekeld. Jelle heeftvieze mest.

Bubbeleh is overleden.

Pompea (man, 271 gram) is vanmorgen door een particulier gebracht. Hij komt uit Delft en is te klein voor de tijd van het jaar.

Alonso (man, 253 gram) is door een particulier gebracht. Hij is gevonden aan de Palestrinarode in de wijk Buytenwegh. Alonso is koud en was op zoek naar eten.

Merel (vrouw, 504 gram) is terug uit haar gesloten tuin.

Een tegen winterslaap aanhangende Mirèn (1073 gram) is naar een gesloten tuin in wijk De Leyens gegaan. Gezellig bij Kwek. Ze hebben allebei longschade door parasieten opgelopen en gaan op proef en begeleid buiten wonen.

Vlegel (man, 320 gram) is gebracht door een particulier. Hij is in Reeuwijk van een brug in een sloot gevallen. Hij is op een warmtemat gelegd om op te drogen. 

Zaterdag 26 november

Kalushi (man, 284 gram) is gevonden in Katwijk en door de dierenambulande Leiden gebracht.

Jetje is overleden. 

Vrijdag 25 november

Valerio is overleden.

Flipje (vrouw, 229 gram) is gebracht door een particulier uit Tiel. Ze is mager (zou ca. 450 moeten wegen) en een beetje uitgedroogd.

Maaike (vrouw, 244 gram) is gebracht door een particulier. Ze is gevonden in de Zoetermeerse wijk De Leyens. Ze heeft teken en vlooien en zou meer moeten wegen. 

KC (spreek uit ‘kee sie’) (geslacht onbekend, 786 gram) is gebracht door de dierenambulance Leiden. Hij is met een bebloede kop naar de dierenarts gebracht. Daar is hij geëuthanaseerd. 

Bubbeleh (spreek uit ‘bubbelee’) (man, 267 gram) is gebracht door de dierenambulance Leiden. Hij is gevonden in Zoeterwoude. Hij is wat mager.

Donderdag 24 november

Mona is overleden (niet de Mona die gisteren naar een tuin is vertrokken, maar het diertje van 272 gram dat op 14 november binnen kwam).

Jetje (vrouw, 680 gram) is terug uit haar gesloten tuin. Ze heeft vieze, groene mest.

Hia Cynt (man, 253 gram) is gevonden in Bodegraven, midden op een grasveld. Ze is nogal klein. Ze is door de dierenambulance gebracht.

Door een particulier uit Delft is het zusje van Ciccia gebracht: Romolo (vrouw, 261 gram).

Jan (man, 265 gram) en Liz (vrouw, 282 gram) zijn gebracht door een particulier uit Voorschoten. Ze zijn mogelijk broer en zus.

Woensdag 23 november

Bibber (vrouw, 866 gram) en Jem (man, 836 gram) zijn vanochtend naar een gesloten tuin gebracht in Nieuwerkerk a/d IJssel.

Egel Bibber

Bibber

Egel Jem

Jem

Marion (vrouw, 1239 gram), Myrthe (vrouw, 680 gram), Mischa (man, 765 gram), Max (man, 690 gram) en Mona (vrouw, 850 gram) zijn naar een gesloten tuin in Koudekerk a/d Rijn gebracht.

Emma (vrouw, 759 gram) en Kiwi (vrouw, 627 gram) zijn vanmiddag naar een gesloten tuin in de wijk Meerzicht in Zoetermeer verhuisd.

Bob (vrouw, 646 gram) en Bobje (man, 390 gram) zijn vanavond gebracht door een particulier uit Bleiswijk. Die had hen horen hoesten. Bobje heeft een licht reuteltje.

Jem op zoek naar wormen

Jem op zoek naar wormen

Dinsdag 22 november

Valerio (man, 345 gram) is gebracht door de dierenambulance Wassenaar. Hij is gevonden op een schoolplein. Valerio is iets uitgedroogd en ondervoed.

Roby is overleden.

Maandag 21 november

Juan (man, 410 gram) is binnengekomen uit Centrum Leiden. Hij zijn linkerachterpootje niet goed in. Helaas is hij vanmiddag geëuthanaseerd.

Erin (vrouw, 183 gram) is vanmiddag door een particulier uit Bodegraven gebracht. Ze lag overdag op straat en is te klein voor de tijd van het jaar.

Corrie (vrouw, 720 gram) en Tulek (man, 713 gram) zijn naar een gesloten tuin in Voorschoten gebracht. 

Leila (vrouw, 196 gram) is gebracht door de dierenambulance leiden. Ze komt uit Oegstgeest.

Signorina Ciccia (vrouw, 219 gram) komt uit Delft en is gebracht door een particulier. 

Sneeuwbal (man, 755 gram) is gebracht door een vrijwilligster. Hij is van de weg geplukt in Koudekerk a/d Rijn. 

Zondag 20 november

Tofu is overleden.

Ook Fiets ‘m d’r in is overleden.

Toivi (man, 335 gram) is gevonden in Nieuwegein en door de dierenambulance Woerden gebracht. Hij is mager, heeft een opgedroogd wondje zijn rechterbil en afgebroken stekels.

Brem (man, 451 gram) is gevonden in Noordwijkerhout en door de dierenambulance Leiden gebracht. Hij is mager, uitgedroogd en schurftig.

Ook Vera (vrouw, 317 gram) is gevonden in Noordwijkerhout en door de dierenambulance Leiden gebracht. Ze heeft schurft en is iets mager.

Jessie (man, 565 gram), Joyce (vrouw, 650 gram), Josje (vrouw, 540 gram) en Juno (man, 535 gram) zijn naar een gesloten tuin in de Zoetermeerse wijk De Leyens gebracht.

Jutta (vrouw, 985 gram) is naar een open tuin gebracht in de wijk Meerzicht, waar zij nog wordt bijgevoerd .

Zaterdag 19 november

Sofie (vrouw, 247 gram) is gebracht door een particulier uit Rijpwetering. Ze lag overdag in de tuin. Het is een mooi meisje. 

Vrijdag 18 november

Josie (vrouw, 423 gram) is gevonden in de wijk Noordhove in Zoetermeer. Ze zit vol teken.

Dobbe is naar de dierenarts gebracht voor euthanasie.

Bertje (vrouw, 153 gram) komt uit Koudekerk en is door een vrijwilliger naar de opvang gebracht. Ze had een verlamde achterhand en is op weg naar dierenarts overleden.

Zoey (vrouw, 372 gram) is gevonden in Woerden en door dierenambulance Woerden naar de opvang gebracht.

Lit’l Miss (vrouw, 205 gram) komt uit Voorhout en is door de dierenambulance Leiden gebracht. Het is een mager dametje.

Bob of Bessie (vrouw, 394 gram) is gebracht door een particulier uit Haastrecht. De egel is waarschijnlijk door een hond gegrepen. Hij of zij ontrolt nog even niet, heeft 1 oppervlakkig wondje en een heleboel bloederige kwijlsmurrie.

Donderdag 17 november

Fiets ‘m d’r in (man, 615 gram) is gvonden in Delftse Hout en door een particulier naar de opvang gebracht. Er fietsen daar een paar jongen en zij botsten op de egel. De egel is mager en heeft een paar afgebroken stekels. Hij rolt goed op. Er lijkt niks gebroken.

Axel (vrouw, 1062 gram), Socrates (man, 1174 gram), Howy (man, 885 gram), Vrony (vrouw, 861 gram) en Resa (vrouw, 1035 gram) zijn vandaag naar open tuinen in Wasenaar gebracht.

De kinderen van Axel zijn naar een gesloten tuin in Wassenaar gegaan. Het gaat om:
Xela (627 gram)
Lexa (589 gram)
Xael (510 gram)
Alxe (510 gram)
Exla (509 gram)
Leax (508 gram)
Xale (499 gram)

Kanzi is overleden.

Woensdag 16 november

Forel is vannacht overleden.

Ook Eddy is overleden.

Piet Snot is naar de dierenarts gebracht voor euthanasie.

Chester (ca. 830 gram) is weer teruggegaan naar de open tuin waar hij vandaan kwam in Oudewater.

Dobbe (vrouw, 605 gram) is gevonden aan de Kleine Dobbe in de omgeving van de Meidoornlaan in Zoetermeer. Ze is erg mager en heeft luchtwegproblemen.

Vanavond is Brammetje (man, 571 gram) naar een gesloten tuin in de wijk Dorp in Zoetermeer gebracht. 

Nino (man, 780 gram) is naar een open tuin in de wijk Dorp verhuisd. 

Madelief (vrouw, 875 gram) en Morgenster (vrouw, 775 gram) zijn naar een gesloten tuin in de Zoetermeerse wijk Seghwaert gebracht.

Cox en Tommie van Delft zijn vanavond overleden. 

Dinsdag 15 november

Forel (vrouw, 493 gram) is gevonden in Waddinxveen. Ze is erg mager, sloom, wat koud en wiebelig.

Ciccio (man, 260 gram) is gevonden in Delft en door een particulier gebracht. Hij heeft een enorm dikke buik. Ciccio had vogelvoer gegeten. 

Kervel (man, 223 gram) is gevonden in Voorschoten en door de dierenambulance Leiden gebracht. Hij was onderkoeld en ondervoed. Kervel is niet veel later overleden.

Stefanie (vrouw, 240 gram) komt uit Oegstgeest. Ze is naar de opvang gebracht door dame die ook didi heeft gevonden. Het is een mooi meisje.

 Maandag 14 november

Mona (vrouw, 272 gram) is gebracht door een particulier uit Bleiswijk. Ze heeft vlooien en schimmel en mag zwaarder zijn.

Prikkie en Spruitje zijn overleden.

Ook Francien is overleden.

Dave (man, 300 gram) is gebracht door de dierenambulance Woerden. Hij is gevonden in Nieuwegein. Het is een levendig ventje, maar te klein voor de tijd van het jaar.

Mirko (man, 249 gram) is gebracht door de dierenambulance Den Haag. Hij is gevonden in Boszicht, Ypenburg. Hij hoort zwaarder te zijn.

Cruncy (vrouw, 216 gram) is gebracht door de dierenambulance Den Haag. Ze is gevonden in De Leyens, Zoetermeer. Ze is te klein voor de tijd van het jaar.

Kanzi (vrouw, 261 gram) is gebracht door de dierenambulance Leiden. Ze is gevonden in Oegstgeest en liep overdag rond.

Piet Snot (man, 1026 gram) komt uit Wassenaar en is gebracht door de dierenambulance Wassenaar. Hij is schimmelig en heeft een snotneus.

Tommie van Delft (vrouw, 226 gram) is gebracht door een particulier uit Delft. Ze is zwak en zou meer moeten wegen.

Butterbal (vrouw, 336 gram) is gebracht door de dierenambulance Leiden. Ze komt uit Oegstgeest. Het egeltje heeft een dikke buik; waarschijnlijk van de inwendige parasieten. Ze werd wel bijgevoerd.

Door de dierenambulance Woerden zijn Eddy (vrouw, 290 gram) en Sandra (vrouw, 270 gram) gebracht. Eddy komt uit Kamerik. Hij lag de hele dag in het gras. Wil zich niet ontrollen, dus we weten het geslacht nog niet. Sandra komt uit Woerden. Ze is te klein voor de tijd van het jaar.

Richard en Froef zijn vanavond overleden.

Zondag 13 november 

Fluf is overleden.

Lisa (vrouw, 250 gram) is gebracht door een particulier uit Bleiswijk. Ze heeft vlooien en schimmel en mag wat meer wegen. 

Robbert (man, 816 gram) is gevonden in de wijk Noordhove in Zoetermeer. Ze hoest en heeft groene poep.

Piglet (963 gram) is terug naar ‘zijn’ open tuin in Moerkapelle. 

Zazoe (man, 199 gram) is gebracht door een particulier uit Hazerswoude-Rijndijk. Er zaten twee eksters om hem heen. Hij heeft een paar afgebroken stekels, maar geen wondjes.

Richard (man, 203 gram) is gebracht door een particulier uit Leidschendam. Hij liep alleen over straat.

Zaterdag 12 november

Merel (610 gram) en Jelle (540 gram) zijn naar een gesloten tuin gebracht.

Roby (vrouw, 266 gram) is gebracht door een particulier uit de wijk Meerzicht. Het is een prachtig klein dametje.

Carla (vrouw, 310 gram) is gevonden in Nieuwegin en door de dierenambulance Woerden gebracht. Ze heeft wat ondergewicht. 

Froef (vrouw, 212 gram) is gebracht door een particulier uit Leidschendam. Ze wandelde over straat,heeft kleine teekjes rondom haar linkeroogje en is wat mager.

Egelkoekiepanda (188 gram) is gebracht door een particulier uit Schiebroek. Het egeltje was stervende en is al snel overleden. 

Fluf (vrouw, 214 gram) is gevonden in Leidschendam en door de dierenambulance Wassenaar gebracht. Het is een mooi dametje met wat teken en beetje bloed in de mest.

Tirso (man, 499 gram) is gevonden in de wijk De Leyens en door een particulier gebracht. Hij zou bloed in zijn mest hebben. Verder is het een mooi mannetje.

Didi (vrouwtje, 339 gram) is gevonden in Oegstgeest en door een particulier gebracht. 

Vrijdag 11 november

Ovy is overleden. 

Chris is helaas overleden in zijn gesloten tuin.

Kievit (man, 294 gram) is gebracht door de dierenambulance Woerden. 

Tofu (vrouw, 269 gram) is gevonden in de wijk Noordhove in Zoetermeer. Ze is gebracht door particulier. Tofu is mager en heeft vieze mest.

Hummel (man, 283 gram) is opgehaald bij een particulier in Gouda. Hij is mager en uitgedroogd. 

Donderdag 10 november

Cox (man, 166 gram) is gebacht door de dierenambulance Wassenaar. Hij is klein en heeft smerige plakmest.

Prikkie (vrouw, 260 gram) is gebracht door een particulier uit Bleiswijk. Ze hoort zwaarder te zijn en heeft vieze mest, teken en vlooien. Ze liep op straat.

Fosso (vrouw, 505 gram) is gebracht door de dierenambulance Leiden. Ze is in Valkenburg ZH uit een sloot gered.

Joni  en Yara zijn overleden. 

Woensdag 9 november

Jani, Kastanje en High Heels zijn helaas overleden.

Gisteravond ziju Dribbel (man, 529 gram) en Dibbes (man, 608 gram) uitgezet in een open tuin in de wijk De Leyens in Zoetermeer.

Noa (vrouw) is met drie mannen Tom, Satu en Levi naar een gesloten tuin in Voorschoten gebracht.

Egel Noa

Noa

Egel Satu

Satu

Egel Tom

Tom

Egel Levi

Levi

Harm (man, 546 gram) is gebracht door een particulier uit Alphen aan den Rijn. Hij hoest. 

Jasmijn is vanavond overleden.

Remi is vannacht overleden.

Dinsdag 8 november

Spykie is terug naar een open tuin in de wijk Oosterheem.

Bolke (man, 96 gram) is gebracht door de dierenambulance woerden. Hij is te klein. Bolke is gevonden door een particulier uit Reeuwijk.

Pinhead (man, 327 gram) is gebracht door de dierenambulance Woerden. Hij is door een hond gepakt in Nieuwegein, maar heeft geen zichtbare verwondingen.

Ovy (360 gram) is gebracht door de dierenambulance Leiden. Hij liep overdag buiten en rolde niet op. Ovy is ondervoed (zou 450 gram mogen wegen), wat uigedroogd en wat onderkoeld. Omdat Voy zich nu wél heel goed oprolt, kon het geslacht nog niet worden bepaald.

Jani en Joni (beide 95 gram) zijn door een particulier uit Leiden gebracht. Ze zijn uitgedroogd en zitten vol met vliegeneitjes. Beide egeltjes liggen nu schoon in een couveuse. Hun prognose is helaas niet goed.

Fransje (194 gram) en Emmer zijn overleden.

Hedgehog (man, 267 gram) is gebracht door de dierenambulance Leiden. Hij had vliegeneitjes op beide ogen. Hedgehog is later op de avond overleden.

Bo (man, 558 gram) komt uit Woubrugge en is door een particulier gebracht. De egel is erg ondervoed, onderkoeld. Hij mist het dopje van de neus; deze wond lijkt niet recent. 

Popla is vanavond overleden.

Maandag 7 november

Hermelien is vanmorgen overleden.

Ravelijn (geslacht onbekend, 649 gram) is gevonden in Oudewater en door de dierenambulance Woerden gebracht. De egel heeft een natte hoest.

Spruitje (man, 185 gram) is gebracht door een particulier. Hij komt uit Bleiswijk en heeft schurft en veel teken en vlooien. 

Zondag 6 november

Hari-San is net voor 12 uur vannacht (5 november dus) overleden.

Ariel en Sandals zijn  overleden.

Hermelien (vrouw, 247 gram) is gebracht door een particulier uit Voorburg. Ze lag op straat en is onderkoeld, ondervoed en uitgedroogd.

Miesje (vrouw, 101 gram) is gebracht door een particulier uit Noordwijk. Ze liep gisterenavond alleen op straat. 

Spykie (1010 gram, geslacht onbekend) is gevonden in de Zoetermeerse wijk Oosterheem. De egel hoest. 

Mathilda (vrouw, 194 gram) is vanavond door een particulier gebracht. Ze is gevonden in Leiden en liep al twee avonden alleen over straat. Het is een mooi meisje met minder mooie mest. 

Zaterdag 5 november

Fester en Frys zijn overleden.

High Heels (vrouw, 209 gram) is gevondeni n Gouda en door een particulier gebracht. Ze is iets uitgedroogd en ondervoed, heeft baggermest en staat hoog op de pootjes.

Sandals (vrouw, 136 gram) is gevonden in Leiderdorp en door een particulier gebracht. Ze is uitgedroogd en ondervoed. Haar prognose is slecht.

Framboos (vrouw, 608 gram), Edith (vrouw, 710 gram), Mordido (vrouw, 835 gram) en Titan (man, 950 gram) zijn uitgezet in Wassenaar.

Riddle (963 gram) is gebracht door een particulier uit Oudewater. De egel ontrolt niet, dus het geslacht is nog onbekend. De egel hoest.

Hari-San (man, 250 gram) is gevonden in de wijk Oosterheem en door een particulier gebracht. Hij heeft vliegeneitjes en is zwaar ondervoed en uitgedroogd. Zijn prognose is niet goed.

Marcel (man, 490 gram) is gebracht door een particulier uit Berkel en Rodenrijs. Hij zat met zijn pootjes vast in een rattenklem (zie de afbeeldingen hieronder). Een pootje is wat dik, maar het lijkt niet gebroken.

20221104 klem 1
20221104 klem 2

Vrijdag 4 november

Cato is overleden.

Ariel (vrouw, 209 gram) is gevonden in een plas water in Rijsburg. Ze is door de dierenambulance Leiden gebracht. Het is een uitgemergeld (zou ca. 400 gram moeten wegen). Haar prognose is slecht. 

Honnepon (vrouw, 1051 gram) en Heleen (vrouw, 990 gram) zijn naar een open tuin in Nieuwerkerk a/d IJssel gebracht. 

Door de dierenambulance Wassenaar zijn twee egeltjes uit Voorburg gebracht. Ze zijn niet samen gevonden. Yara (vrouw, 150 gram) lag koud langs de weg. Frys (vrouw, 210 gram) lag zeer koud, uitgedroogd en ondervoed in een park. Zij heeft ook een paar teken. 

Maddy 301 gram is gevonden in Leiden en door een particulier gebracht. De dame die haar gevonden heeft, was per ongeluk op haar gestapt. Het is een prachtig egeltje en ze lijkt in orde.

Donderdag 3 november

Suus is  vannacht overleden.

Miquel lag vanochtend dood in zijn hok.

Eli (man, 297 gram) is gevonden bij winkelcentrum Seghwaert in Zoetermeer. Hij liep op de weg. Eli hoort ca. 400 gram te wegen en heeft vieze dunne mest.

Hopeloos (vrouw, 179 gram) is gebracht door een particulier. Ze is gevonden aan de Klipperkade in Zoetermeer. Ze zat vol met vliegeneitjes en haar conditie was erg slecht. Ze is niet veel later overleden.

Pantachou is geëuthanaseerd in verband met toenemende benauwdheid.

Katja (vrouw, 190 gram) is gebracht door een particulier. Ze liep over de Zegwaardseweg in Zoetermeer. Het is een mager egeltje.

Novi (man, 233 gram) is gebracht door de dierenambulance Woerden. Hij is gevonden in Harmelen en lag in een kuil onder een trampoline. Novi hoort ca. 500 gram te wegen.  Hij is ondervoed, onderkoeld en licht uitgedroogd.

Jippie (man, 600 gram) en Pomme zijn vanavond naar een gesloten tuin in Zevenhuizen gegaan.

Jetje (vrouw, 732 gram) en Jessie (vrouw, 800 gram) zijn naar een gesloten tuin in Oegstgeest gebracht.

Woensdag 2 november 

Sarna en Boogie zijn overleden.

Francien (vrouw, 309 gram) is gebracht door een particulier uit Leidschendam. Ze eet slecht en heeft ondergewicht. Wel heeft ze goede mest en is ze vitaal.

Koby (man, 176 gram) is gebracht door een particulier uit Meerzicht. Het is waarschijnlijk een nestgenoot van Toby en Moby.

Egeltje Reset is naar de dierenarts gebracht voor euthanasie.

Sonic (man, 294 gram) is gevonden aan de Haverakker in Zoetermeer. Het is een mooi egeltje, maar hij hoort zwaarder te zijn.

Tricky ‘r Treat (vrouw, 256 gram) is gebracht door de dierenambulance Leiden. De egel kom uit Leiden. Ze zat vast in een net dat over een vijver was gespannen.

Zievalniet (meisje, 194 gram) is gebracht door een particulier uit Zoetermeer. Ze zat vast in een muizenval enmag wel wat zwaarder zijn.

Bad Ass Bertje Boe is vanavond overleden.

Suus (vrouw, 245 gram) is gevonden in de Schoolstraat, wijk Dorp in Zoetermeer. Ze is door een particulier naar de opvang gebracht. Suus mag iets dikker zijn.

Froya (vrouw, 991 gram) is gebracht door een particulier. Ze is gevonden in de wijk Noordhove in Zoetermeer. Froya hoest en heeft een reutel.

Quasimodo (man, 494 gram) is gevonden in Reeuwijk-Brug en door de dierenambulance Woerden gebracht. Hij is mager en het lijkt erop dat hij niet kan lopen.

Dinsdag 1 november

Huggy Wuggy is overleden.

Stef (man, 241 gram) komt uit de wijk De Leyens en is door een particulier gebracht. Hij lag in de zon en heeft gifgroene mest.

Elstar is geëuthanaseerd.

Shaw is overleden.

Pat (man, 1255 gram) en Jason (man, 1160 gram) zijn terug naar “hun” huizen in Pijnacker.

Chucky is aan het begin van de avond overleden.

Remi (vrouw, 200 gram) is gebracht door een particulier uit Bleiswijk. Ze zit onder de vlooien en teken en heeft een kale plek op haar rug. Remi lag een dag in de voortuin.