13 november 2017:

We hebben het voer van ons tweede project op dierendonaties ook binnen. Hartelijk dank voor uw steun. We kunnen met dit voer een heleboel zwakke egeltjes helpen.


De egels zijn heel erg blij met deze pakken Convalescence Support. Op de foto staan Prem en Prya. Zij kunnen bijna niet wachten tot de dozen open gemaakt worden. Iedereen die gedoneerd heeft voor dit voer willen wij van de Egelopvang Zoetermeer heel erg bedanken.

In deze periode van het jaar komen er veel babyegels binnen bij de Egelopvang Zoetermeer e.o. Om de kleintjes groot te laten worden, krijgen ze heel voedzaam voer. En daarnaast krijgen egeltjes die extra moeten aansterken ook nog Royal Canin Convalescence. Dat is speciaal bedoeld voor de kleine egels die nog een extra steuntje nodig hebben. Met 40 zakjes van 50 gram kunnen ze weer een tijdje vooruit deze herfst. Help jij mee om de egeltjes dit speciaal voer te laten krijgen?
Doneer via onderstaande link:
https://dierendonatie.nl/project/speciaalvoer-voor-de-babyegels-bij-egelopvang-zoetermeer/.

 

Egelopvang Zoetermeer vangt zieke of gewonde egels op, maar ook babyegels zonder moeder. De vrijwilligers zorgen voor ze tot ze weer op eigen pootjes kunnen staan. Daarna zetten ze de egeltjes weer uit in de natuur. Het kleine grut heeft speciale voeding nodig om gezond en groot te worden. Deze mousse is daar heel geschikt voor. Met een nieuwe voorraad om de drukke herfstseizoen in te gaan zijn ze enorm blij! Help jij de kleine egeltjes groot worden?
Doneer via onderstaande link.
https://dierendonatie.nl/project/mousse-voor-de-babyegels-bij-egelopvang-zoetermeer/