Wij zijn dringend op zoek naar een vrijwilliger educatie voor egellessen op scholen en presentaties in de opvang of elders.

De beschikbaarheid wordt afgestemd met de coördinator educatie die o.a. verantwoordelijk is voor de planning. Ervaring in lesgeven is niet nodig, wel enthousiasme en goede communicatieve vaardigheden.

Er is lesmateriaal beschikbaar en natuurlijk wordt je van tevoren ingewerkt.

Educatie over egels

Houd jij van de natuur én van kinderen? Vind je het ook belangrijk om hen alles te leren over egels en de belangrijke rol die zij in de natuur vervullen? En heb jij tijd en gelegenheid hiervoor?

Meld je dan aan voor een kennismakingsgesprek via het mailadres info@egelopvang.nl t.a.v. Nel Pelle.

Geef in het mailbericht ook aan hoeveel tijd je maandelijks/wekelijks beschikbaar bent.

De Stichting Egelopvang Zoetermeer e.o. is opgericht in 1994. De Egelopvang heeft als doel beschermde egels tijdelijk op te vangen, te verzorgen en te revalideren, om ze daarna weer uit te zetten in de natuur. De dieren kunnen door ziekte, verwonding of als wees niet zelfstandig in de vrije natuur overleven.

Daarnaast geeft de Egelopvang voorlichting over de wilde flora en fauna en draagt actief uit dat de wilde inheemse flora en fauna en de natuurlijke processen die daar bij horen, niet verstoord mogen worden. Er werken alleen vrijwilligers bij de Egelopvang.